вівторок, 22 жовтня 2013 21:16

У Тернополі безробітний вдруге "замінував" вокзал

У Тернополі безробітний вдруге "замінував" вокзал
Фото: gazeta.ua

Тернопільські міліціонери затримали хулігана, через якого довелося зупиняти роботу місцевого залізничного вокзалу на годину.

В понеділок, 21 жовтня, він подзвонив з мобільного на 102 і заявив, що вокзал заміновано. Поки вибухотехніки обшуковували приміщення, залізничники зупиняли потяги далеко від приміщення станції та відвели від споруди людей. Рух на прилеглих вулицях перекрили.

"Вибухівки не знайшли, а вже за кілька годин оперативники з?ясували, хто дзвонив з неправдивим повідомленням. Хуліганом виявився 34-річний безробітний мешканець Зборівського району", ? розповідає заступник начальника слідчого відділення, відділу міліції на станції Тернопіль Роман Сидорук.

Того дня чоловік посварився з сестрою, з якою разом жив. Та вигнала його з дому. Безробітний купив новий мобільний телефон, і з нього набрав міліцію, повідомивши про бомбу. Свою вину він визнає, однак логіку в своїх діях пояснити достоту не може.

Хулігана затримали того ж вечора. Йому загрожує до 6 років ув?язнення. В міліції вважають, що чоловік отримає реальний строк ув?язнення.

"Справа в тому, що сім років тому його вже судили за аналогічний злочин. Як і зараз, тоді він подзвонив на 102 і повідомив про замінування вокзалу. Його затримали і присудили півтора роки умовного покарання", ? каже Сидорук.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі безробітний вдруге "замінував" вокзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі