неділя, 13 січня 2019 15:30

У столиці вистрілили в хлопця, який станцював лезгінку

У столиці вистрілили в хлопця, який станцював лезгінку
Учасників конфлікту затримали. Фото: "Інформатор"

13 січня, в піцерії Mister Cat на вулиці Срібнокільській хлопець отримав кулю в спину з травматичного пістолета за те, що станцював лезгінку в закладі.

Інцидент стався в 6.40. Компанія з чотирьох молодиків і дівчат відпочивала в піцерії. Один з них вирішив станцювати лезгінку в закладі. Це не сподобалося іншій компанії з трьох чоловіків, повідомляє "Інформатор".

До хлопця підійшли троє, коли він вийшов курити. Словесна перепалка переросла в бійку. Чоловіки кілька разів вдарили хлопця по обличчю, вибивши йому зуб.

На допомогу підбігли товариші, після чого почалася масова бійка. У розпалі один з чоловіків дістав травматичний пістолет, зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину "танцюристу" та спробував втекти з товаришами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стріляв у обличчя: подробиці замаху на підприємця

Потерпілий хлопець зупинив машину патрульних поліцейських і розповів їм про подію. Правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв. Своєї провини чоловік не заперечує, однак, за його словами, хлопець, який танцював лезгінку, перший почав ображати компанію. Ті зробили йому зауваження, але це спровокувало бійку. Пістолетом, за його словами, він скористався після того, як "танцюрист" дістав ніж.

У результаті бійки декілька людей отримали травми.

56-річний чоловік вистрілив із пневматичного пістолета у око родичу. Це сталося в столичній квартирі на бульварі Праці, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Зараз ви читаєте новину «У столиці вистрілили в хлопця, який станцював лезгінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі