середа, 25 травня 2016 15:59

У столичному гідропарку іноземець зґвалтував жінку

У столичному гідропарку іноземець зґвалтував жінку

25 травня у Києві біля станції метро Гідропарк іноземець зґвалтував 40-річну жінку. За кілька годин підозрюваного затримали, повідомили у відділі комунікації ГУНП м. Києва.

"По обіді в чергову частину Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від 40-річної жінки, що невідомий мав із нею статеві зносини попри її волю. За словами потерпілої, вона у кафе святкувала день народження знайомого. Десь о 5:00 вирішила їхати додому. Коли опинилася на вулиці, молодик, який відпочивав за сусіднім столиком, запропонував підвезти її. Жінка погодилася. За деякий час чоловік зупинив авто, зв'язав їй руки і зґвалтував", - розповіли у поліції.

Правоохоронці затримали 27-річного громадянина іншої держави. Його підозрюють у скоєнні злочину. Зразки біологічних матеріалів передали на експертизу.

Обставини події з'ясовують.

Ґвалтівникові загрожує до п'яти років ув'язнення.

Читайте також: 5 людей загинули у ДТП на Чернігівщині

Нагадаємо, на Полтавщині чоловік зґвалтував 80-річну жінку. Працівники кримінальної поліції Лубен встановили особу підозрюваного під час проведення оперативно-розшукових заходів.

Зараз ви читаєте новину «У столичному гідропарку іноземець зґвалтував жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі