середа, 19 квітня 2017 18:34

У столичній квартирі знайшли застрелене подружжя

У столичній квартирі знайшли застрелене подружжя
Чоловіка та жінку знайшли застреленими ФОТО: unn.com.ua

У столичній квартирі сталося подвійне вбивство. Чоловіка та жінку знайшли застреленими. За версією правоохоронців, чоловік застрелив дружину, а потім себе. Трагедія сталася у ніч на 19 квітня, по проспекту Миру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Правоохоронців повідомив син загиблої жінки. Коли він повернувся додому, то на кухні помітив 53-річну матір та її 52-річного цивільного чоловіка. Обоє - з простреленими головами. Поряд лежав пістолет "ПМ" калібру 9 мм та стріляні гільзи. Зброю та тіла загиблих відправили на експертизи. Вони встановлять причину смерті", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці моторошного вбивства жінки-медика на полігоні

Зібрані матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочали кримінальне провадження. Триває розслідування.

У Львові 21-річний чоловік зарізав дівчину і вистрибнув з вікна 7-го поверху. На сходовій клітці у багатоповерхівці між ним та його 22-річною коханою виник конфлікт. Чоловік тричі вдарив дівчину ножем в область грудей і живота. Після цього вистрибнув з вікна. Потерпіла внаслідок травм померла на місці. Його у важкому стані забрали в реанімаційне відділення лікарні. Триває перевірка.

Зараз ви читаєте новину «У столичній квартирі знайшли застрелене подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі