середа, 17 березня 2021 12:36

У ставку знайшли тіло 5-річного хлопчика

У ставку знайшли тіло 5-річного хлопчика
На Миколаївщині в ставку втопився 5-річний хлопчик. Фото: pixabay.com

У ставку в селі Воєводське Арбузинського району Миколаївської області вдень 16 березня знайшли тіло 5-річного хлопчика.

Зник, коли грався в дворі. За кілька годин рідні кинулися на його пошуки й знайшли мертвим. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"До села він приїхав із рідними в гості до родичів. Доки дорослі займались своїми справами, за дитиною приглядала 72-річна баба. Проте хлопчик з пішов із двору. Помітивши відсутність малюка за кілька годин, рідні кинулися на його пошуки. Хлопчика знайшли мертвим у ставку, розташованому неподалік", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річний хлопчик загинув під час прогулянки

Для встановлення остаточної причини смерті тіло дитини направили на судово-медичну експертизу.

Справу розслідують як умисне вбивство та злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Поліцейські з'ясовуватимуть усі обставини трагедії та ступінь провини кожного з дорослих.

У селі Дмитрашівка Піщанського району на Вінниччині після зникнення знайшли мертвим 2-річного Кирила Ушкова. Тіло виявили в мілководній річці Кам'янка, яка протікає поблизу будинку. Мати начебто дала дитині їсти, сама відлучилася на кілька хвилин. Коли повернулася - Кирила вже не було.

Зараз ви читаєте новину «У ставку знайшли тіло 5-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі