середа, 19 грудня 2012 01:11

У США 11-річний хлопчик приніс до школи пістолет для самозахисту

У США 11-річний хлопчик приніс до школи пістолет для самозахисту

Влада американського штату Юта заарештувала у вівторок 11-річного хлопчика за те, що він приніс у школу зброю.

Як повідомляють інтернет-ЗМІ, за словами дитини, пістолет йому був необхідний для самозахисту в разі повторення подій, що відбулися на минулому тижні в місті Ньютаун (штат Коннектикут), де 20-річний злочинець розстріляв в початковій школі 26 осіб.

Двоє однокласників хлопця, ім'я якого не розкривається, розповіли вчителеві про те, що у хлопчика є при собі зброя. Педагог негайно повідомив про це в поліцію.

Прибулі в школу співробітники правоохоронних органів виявили в рюкзаку у хлопчика незаряджений пістолет і патрони. Поліцейські перевіряють інформацію про те, що дитина нібито приставила зброю до голови іншого учня.

Нагадаємо, 14 грудня в початковій школі "Сенді Хук" в місті Ньютаун (штат Конненктікут, США) сталася трагедія. Злочинець - 20-річний Адам Ланца - був озброєний двома пістолетами і гвинтівкою, на ньому був надітий бронежилет. Він зайшов у клас і розстріляв свою матір, яка працювала вчителем, і усіх, хто був у приміщенні дітей. Після цього він убив ще п'ятьох співробітників навчального закладу, в тому числі директора та психолога. За останніми даними від рук злочинця загинули 27 людей, у тому числі 20 дітей у віці від 5 до 10 років. Сам Ланца був знайдений мертвим у приміщенні школи - імовірно, він застрелився.

Зараз ви читаєте новину «У США 11-річний хлопчик приніс до школи пістолет для самозахисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі