понеділок, 27 листопада 2017 18:10

"У них часто траплялися бійки" - жінка вбила чоловіка-атовця

"У них часто траплялися бійки" - жінка вбила чоловіка-атовця
Жінка вбила колишнього чоловіка під час розподілу спільного майна. Фото - поліція

У селі Зарічани Житомирської області 47-річна жінка вбила колишнього 45-річного чоловіка.

Він нещодавно повернувся з АТО. Останні роки подружжя разом не проживало. Мали конфлікт з приводу розподілу спільного майна. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли у поліції.

"За місцем проживання чоловіка між ним та його колишньою дружиною, жителькою Житомира, виникла сварка, що переросла у бійку. У результаті, чоловік отримав травми та був госпіталізований до відділення інтенсивної терапії Житомирської районної лікарні. Жінка з місця події зникла. Лікарі діагностували у пацієнта черепно-мозкову травму, забої та рани голови, політравму, а також кульові поранення грудної клітини та плеча. На жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося. За кілька годин він помер. Жінку затримали. Вона у всьому зізналася", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка до смерті побила свого чоловіка

Убитий чоловік — Володимир Горовий. З колишньою дружиною Ольгою виховали 2 дітей. Мають онуку.

"Він залишився жити в селі. Ольга переїхала до Житомира, має там другого чоловіка. Останнім часом у них з колишнім часто траплялися сварки та бійки. Не могли поділити хату та майно, яке разом купували. Минулого разу, коли Ольга приїжджала забрати свої речі, теж закінчилося все скандалом. Взагалі, вона дуже спокійна, розумна жінка. Не віриться, що могла таке зробити", - розповіли односельці.

Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Крижополі на Вінничині жінка вбила молотком свого колишнього чоловіка. Потім підпалила будинок, в якому він мешкав.

Зараз ви читаєте новину «"У них часто траплялися бійки" - жінка вбила чоловіка-атовця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі