неділя, 11 лютого 2018 19:23

У чоловіка, якого вбили в Києві, залишилась дружина та двоє дітей

У чоловіка, якого вбили в Києві, залишилась дружина та двоє дітей
Військовий убив Руслана Юрченка. Фото: Facebook

10 лютого у Києві вбили шеф-кухар одеського ресторану Руслана Юрченка.

Про нього розповіли у Facebook-групі "Спортивного клубу Гермес".

"Вчора був по-звірячому вбита добра і порядна людина - Юрченко Руслан, наш друг і частина нашого клубу! Обставини його смерті жахливі - після словесної перепалки з неадекватною людиною, Руслан з дружиною пішов до маршрутки, на якій планував їхати, відбулося все на станції метро Лісова, після словесного конфлікту, вбивця пішов всередину ринку, купив ніж і коли Руслан заходив в маршрутку, підбіг ззаду і вдарив його зі спини, потрапив в серце, Руслан помер на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Попросив дотримуватись черги" - стало відомо, кого вбили на зупинці у Києві

Залишилася дружина і двоє малолітніх дітей. Вбивця - контрактник ВСУ, командував танковим взводом на Приморському напрямку. За неофіційною інформацією незаконно покинув частину, але найімовірніше був відпущений у звільнення без належного оформлення", - йдеться в повідомленні.

Український військовий убив чоловіка на зупинці громадського транспорту в Дніпровському районі Києва. Офіцер із частиною нещодавно повернувся із зони АТО.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка, якого вбили в Києві, залишилась дружина та двоє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі