неділя, 06 вересня 2020 17:15

У Миколаєві знайшли трупи двох чоловіків

 

У Миколаєві правоохоронці встановлюють обставини смерті двох чоловіків.

В обох померлих експерти виявили травми голови та інші тілесні ушкодження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області у неділю, 6 вересня.

"Відомо, що 58-річного миколаївця знайшли мертвим на березі річки громадяни, а труп в його будинку виявили вже поліцейські. Другим потерпілим був знайомий господаря, 59-ти років. За словами сусідів, обидва чоловіки вели антисоціальний спосіб життя", - сказано в повідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладачка вбила чоловіка-підприємця та стріляла в спину 13-річній доньці

Як зазначається, причини смерті потерпілих встановить судово-медична експертиза. Обставини загибелі чоловіків встановлюються.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство двох або більше осіб". Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

У лісі на території Богодухівського району на Харківщині знайшли мертвим 45-річного Юрія Яцика, який поїхав відпочивати понад 3 тижні тому й не повернувся додому. Тіло чоловіка виявили у власному автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві знайшли трупи двох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі