неділя, 13 жовтня 2019 17:32

У маршрутки на ходу відлетіли колеса

У маршрутки на ходу відлетіли колеса
В результаті аварії ніхто не постраждав. Фото: Інформатор

В Дніпрі у маршрутного таксі №55 на ходу відлетіло два задніх колеса.

В маршрутці знаходилися пасажири, однак ніхто не постраждав. Про це повідомляє Інформатор.

"Всередині перебували, як мінімум, десять осіб, всі злякалися, але ніхто не постраждав - пощастило. Я вважаю, що виною таких подій - є вік автобусів і небажання перевізників проводити якісну перевірку", - розповів один з очевидців.

Глава профспілки перевізників Дніпра Михайло Тонконогий заявив, що маршрутка напередодні пройшла черговий техконтроль, і ніяких проблем не було виявлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін створив спецгрупу для розслідування великих аварій

"Під час руху водій почув сторонній звук, різкий хлопок і машина сіла на задню частину рами. Тобто, задній міст просто виїхав з-під автобуса. Це сталося через те, що заклинило редуктор заднього моста. У автобусах і вантажівках на шасі ГАЗель таке трапляється, оскільки конструкція не передбачає місця для скидання зубців планетарної шестерні редуктора в разі їх облому. У таких випадках пасажири не страждають. Автобус спрямований на ремонт ", - зазначив Тонконогий.

У Києві водій маршрутки №157 із номерним знаком АА 5529 ХН вигнав із салону жінку із посвідченням. Обзивав і нецензурно лаявся.

Зараз ви читаєте новину «У маршрутки на ходу відлетіли колеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі