пʼятниця, 30 жовтня 2020 16:34

У квартирі знайшли вбитою 32-річну жінку

У квартирі знайшли вбитою 32-річну жінку
У Львові в квартирі знайшли вбитою 32-річну жінку. Її під час конфлікту побив до смерті 34-річний знайомий. Фото: dyvys.info

У Львові в квартирі на вул. Патона знайшли вбитою 32-річну жінку 29 жовтня.

На тілі загиблої експерти виявили численні сліди побоїв. З'ясувалося, що до смерті її побив 34-річний житель Яворівського району, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не вийшла на роботу і не відповідала на дзвінки: заступницю директора школи вбили у власній квартирі

"Мешканець Яворівського району жорстоко побив жертву під час конфлікту, спричинивши їй тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці події", - сказано в повідомленні.

Підозрюваного затримали. Відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Тепер йому загрожує до 15 років за ґратами.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

У Запоріжжі у власній квартирі на вул. Новокузненській убили 40-річну жінку – її вдарили по голові й задушили. Підозрюваного встановили й затримали. Ним виявився 20-річний сусід потерпілої. З'ясувалося, що він дочекався жінки біля ліфту, вдарив її по голові, забрав ключі від квартири та, затягнувши жертву всередину, задушив. Далі зловмисник виніс з оселі все цінне майно й утік.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі знайшли вбитою 32-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі