четвер, 03 січня 2019 13:22

У квартирі знайшли вбитими двох іноземних студенток

У квартирі знайшли вбитими двох іноземних студенток
У Харкові в орендованій квартирі знайшли мертвими двох іноземних студенток. Фото - npu.gov.ua

3 січня в Харкові в орендованій квартирі на вул. Валентинівській знайшли вбитими двох іноземних студенток. Дівчата ще від 31 грудня 2018-го не відповідали на телефонні дзвінки, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"До поліції звернувся 19-річний чоловік із проханням - установити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Студентки із 31 грудня 2018-го не відповідають на телефонні дзвінки. Прибувши на місце події, в орендованій квартирі правохоронці виявили два жіночі тіла без ознак життя", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехожий убив 26-річного чоловіка одним ударом

За даним фактом слідчим відкриликримінальне провадження. Проводять слідчі та розшукові дії зі встановлення обставин події, свідків та очевидців, а також розшуку особи, яка причетна до скоєння злочину.

Правоохоронці визначилися з основною версією вбивства родини у Вінниці. 30-річний підозрюваний міг позбавити життя своїх рідних через тривалий сімейний конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі знайшли вбитими двох іноземних студенток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі