вівторок, 01 травня 2018 10:40

У Кривому Розі розлилося 40 тон розплавленого чавуну

У Кривому Розі розлилося 40 тон розплавленого чавуну
29 квітня на гірничо-металургійному комбінаті ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" під час запуску найбільшої доменної печі сталася аварія. Фото: Politeka

На гірничо-металургійному комбінаті ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" під час запуску найбільшої доменної печі №9 після проведеного капітального ремонту стався розлив розплавленого чавуну.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Піч перебувала в ремонті з лютого. 27 квітня після його закінчення розпочався її запуск. Однак 29 квітня в процесі пуско-налагодження доменної печі №9 відбувся неконтрольований викид рідкого чавуну, який супроводжувався гучним звуком", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї на хімпідприємстві стався вибух

"В даний момент ситуація під контролем. Постраждалих немає, весь виробничий персонал в безпеці. Небезпеки для працівників та навколишнього середовища немає", - констатують на підприємстві.

ArcelorMittal - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Він спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі розлилося 40 тон розплавленого чавуну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі