неділя, 29 вересня 2013 16:31

У Криму на історичній реконструкції битви постраждали дві людини

У Криму на історичній реконструкції битви постраждали дві людини
Фото: pravdorub.kr.ua

У Бахчисарайському районі Криму під час історичної реконструкції Альмінської битви Кримської війни 1853-1856 років в результаті вибуху порохових зарядів постраждали дві людини.

Як повідомляє в неділю прес -служба Головного управління ГСЧС України в автономії, в суботу о 19:30 в службу порятунку Бахчисарая надійшла інформація про нещасний випадок, що стався під час історичної реконструкції .

У результаті необережного поводження з вогнем вибухнули порохові заряди , внаслідок чого постраждали житель Києва , 1980 р.н., та мешканець Севастополя, 1965 р.н. Постраждалі з опіками обличчя і рук були доставлені в лікарню № 4 Севастополя .

Як повідомлялося , в Криму проходять пам'ятні заходи, присвячені Дню пам'яті воїнів, полеглих в роки Кримської війни 1853-1856 рр. Одним з основних заходів була реконструкція історичних подій на полі Альмінської битви в с.Віліно Бахчисарайського району. У реконструкції брали участь військово - історичні клуби з Росії, Білорусії, Великобританії, Франції та України .

Зараз ви читаєте новину «У Криму на історичній реконструкції битви постраждали дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі