пʼятниця, 11 травня 2018 17:08

У Києві затримали банду елітних сутенерів

  У Києві затримали банду сутенерів, які обслуговували медійних персон за 10 тисяч доларів. Фото: ravishly.com
У Києві затримали банду сутенерів, які обслуговували медійних персон за 10 тисяч доларів. Фото: ravishly.com

Дві мешканки Києва створили в месенджерах закриті групи. Учасниками були елітні повії і сутенери. Там розміщували пропозиції про надання сексуальних послуг за гроші. Сутенерок затримала Нацполіція.

"У чаті тільки одного з мобільних месенджерів перебували сотні учасниць. Перед роботою вони проходили спеціальний відбір. Вони надавали ескорт-послуги VIP-клієнтам в Україні та за кордоном. Обслуговування клієнтів було налагоджено по всій країні і за її межами", - повідомили в Нацполіціі .

Інтимні послуги оцінювали в суму від $500 до $10 тис. Близько 30% винагороди дівчата віддавали сутенерки.

Жінкам оголосили про підозру у вчиненні правопорушення. Восьмого травня суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 35 тисяч гривень. Сутенерки загрожує до семи років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівника 10-річної дівчини судили 5 років

В Кременці Тернопільської області 19-річна дівчина через ревнощі жорстоко вбила свою ровесницю. Вона завдала їй удари металевою трубою, лопатою і вилами.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали банду елітних сутенерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі