пʼятниця, 10 липня 2020 09:42

У Києві за голосну розмову порізали двох 17-річних хлопців

У Києві за голосну розмову порізали двох 17-річних хлопців
Києві затримали 23-річного чоловіка, який через голосну розмову порізав на вул. Леся Курбаса двох 17-річних хлопців. Фото: kyiv.npu.gov.ua

Києві затримали 23-річного чоловіка, який порізав на вул. Леся Курбаса двох 17-річних хлопців. Конфлікт між ними виник через голосну розмову неповнолітніх.

Потерпілих доставили до лікарні, де надали необхідну медичну допомогу, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Між трьома хлопцями виник конфлікт через те, що один із них зробив зауваження двом іншим, які проходили повз і голосно розмовляли. Неповнолітнім перехожим це не сподобалася. Почалася перепалка. Тоді 23-річний наніс опонентам ножові поранення грудної клітини та руки", - розповів слідчий Святошинського управління поліції Андрій Карпін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річний під час бійки встромив у опонента ножа і втік

Підозрюваного затримали неподалік місця злочину. Він – раніше не судимий місцевий мешканець. У скоєному зізнався. Вилучений у нього ніж направили на експертизу.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави 84 тис. грн. Йому загрожує до 8 років в'язниці.

Столичні поліцейські затримали 18-річного місцевого жителя, який ножем ледь не вбив 53-річного незнайомця. Потерпілого доправили до лікарні. Підозрюваний перебуває під вартою.

Зараз ви читаєте новину «У Києві за голосну розмову порізали двох 17-річних хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі