пʼятниця, 30 червня 2017 14:16

У Києві попрощались із вбитим розвідником
5

У Києві прощаються з Шаповалом
Фото: pravda.com.ua
У Києві прощаються з Шаповалом
У Києві прощаються з Шаповалом
У Києві прощаються з Шаповалом
У Києві прощаються з Шаповалом

В Центральному будинку офіцерів в Києві пройшла церемонія прощання з загиблим напередодні полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони Максимом Шаповалом.

"Офіційна частина прощання розпочалася о 10-й ранку. Під стінами будівлі зібралися представники різних силових відомств - Збройних сил України, Національної гвардії, Головного управління розвідки, Служби безпеки України і інших силових відомств", - повідомляє Укрінформ.

Біля Будинку офіцерів було посилено охорону, були представники Національної поліції та інших силових структур.

До Будинку офіцерів також прибули президент Петро Порошенко, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, начальник Генерального штабу Міноборони Віктор Муженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві підірвали першого кіборга.

27 червня близько 8:15 на перехресті вулиць Соломʼянська та Механізаторів у Києві вибухнув "Мерседес", водій від сильного вибуху загинув. Загиблим виявився одним із керівників Головного управління розвідки Міністерства оборони Максим Шаповал.

За фактом підриву авто відкрито кримінальне провадження за статтею про теракт. Загибель керівника спецпризначенців ГУР розслідуватиме Головна військова прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «У Києві попрощались із вбитим розвідником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі