середа, 21 серпня 2013 09:50

У Києві Ford влетів під вантажівку: 1 людина загинула, двоє - у важкому стані

У Києві Ford влетів під вантажівку: 1 людина загинула, двоє - у важкому стані
Фото: odessa-life.od.ua

Вчора вночі у Києві сталося страшне ДТП. На проспекті Леся Курбаса Ford Sierra влетів під вантажівку.

Встановлено, що автомобіль Ford Sierra рухався по проспекту Курбаса від проспекту Комарова у напрямку Великої Окружної дороги.

За попередніми даними, водій (1991 р.н., житель м. Чернігів) не дотримувався безпечної швидкості та скоїв наїзд на припарковану вантажівку Рено Преміум з причепом. Удар був такої сили, що машина сильно вм'ялась і витягувати людей з понівеченого до невпізнання автомобіля довелося рятувальникам.

В результаті ДТП водій Форда з ЗЧМТ, закритою травмою грудної клітини та живота був госпіталізований. Пасажир (1974 р.н., житель Миколаївської області), що сидів на передньому сидінні, загинув на місці, а чоловік (1992 р.н.), що сидів позаду, був відвезений до лікарні у важкому стані з відкритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини, переломом основи черепа та переломом правого плеча.

За словами водія вантажівки "Рено", він рухався з вантажем по Курбаса, зупинився і вийшов по своїх справах, залишивши включеними габарити і "аварійку", і в цей час почув удар. Вся ліва сторона "Форда" пошкоджена, також присутня серйозна вм'ятина на лівому передньому колісному диску. На жаль, дізнатися причину даних пошкоджень не вдалося.

На проїжджій частині гальмівний слід відсутній, немає слідів бічного юза або інших відмітин на асфальті. Можливо, водій Форда скоїв ДТП і тікав, а можливо, його відправив у вантажівку інший автомобіль (хоча водій вантажівки нічого про це не говорив).

Як було насправді, буде з'ясовувати слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Києві Ford влетів під вантажівку: 1 людина загинула, двоє - у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі