понеділок, 09 травня 2016 16:12

У Харкові підстрелили байкера-ватника

У Харкові підстрелили байкера-ватника

У Харкові в районі Сокільників (перехрестя вул. Сумської та Дерев'янка) невідомі поранили байкера з місцевого відділення клубу "Нічні вовки". Про це інформує сайт "Публічні люди".

"Байкер на ім'я Ярослав повертався вже з Меморіалу слави, там був якийсь конфлікт. Їхав без символіки, без прапорів. Під'їхала "Нива" без номерів, вистрілили, потрапили в ліву гомілку, в кістку. Зараз його відвезли в невідкладну допомогу", - сказало джерело сайту.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіціі в Харківській області підтвердили, що близько 12:20 до чергової частини Шевченківського відділення поліції міста надійшла інформація про те, що в районі Сокольники чутні постріли.

"Встановлено, що на перехресті вулиць Сумської і Дерев'янка невідомі на автомобілях "Нива" і "Мерседес" здійснили постріли, імовірно, з травматичної зброї, в 30-річного харків'янина, який їхав на мотоциклі. Потерпілого доставлено в лікарню з пораненням ноги. Його життю нічого не загрожує ", - сказали у відділі комунікацій ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Співрозмовник агентства не зміг підтвердити або спростувати інформацію про те, що потерпілий входить до харківського відділення "Нічних вовків". Зараз поліцейські проводять необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до стрілянини. Введений спеціальний план "Перехоплення".

Раніше прес-служба адміністрації Держприкордонслужби повідомила, що на кордоні були затримані учасники руху "Нічні вовки".

"Нічні вовки" - існуючий з 1989 року російський байк-клуб. Його учасники неодноразово демонстрували антиукраїнську позицію. У грудні 2014 року з боку США і Канади на клуб було накладено економічні санкції в зв'язку з їхньою активною підтримкою приєднання Криму і війни на сході України.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові підстрелили байкера-ватника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі