пʼятниця, 11 січня 2019 08:14

У двох областях обмежили рух транспорту

У двох областях обмежили рух транспорту
На Донеччині обмеження транспорту стосується автошляху Мангуш-Запоріжжя. Фото:images.unian.net

У Запорізькій та Донецькій областях через сильні снігопади увечері 10 січня ввели обмеження руху для великовагового та маршрутного транспорту.

На Запоріжжі обмеження стосуються трьох доріг державного значення на ділянках: - Т-08-19 Більмак - /М-14/, з км 0+000 – км 51+015 у Більмацькому та Бердянському районах (ділянка м. Більмак-до а/д М-14) - М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог) км 574+086 - км 604+086 у Бердянському районі (ділянка Осипенко-межа Донецької області) - Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через Кременчук) Пологівський, Більмацький, Розівський райони км 604+223 – км 667+089, - повідомляє Укравтодор.

На Донеччині обмеження транспорту стосується автошляху Мангуш-Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хуртовини та ожеледь: синоптики зробили невтішний прогноз

Окрім того, у Покровську снігові замети спричинили затор близько 20 автівок. Там працюють поліцейські, рятувальники та автодор, які намагаються відновити рух транспорту. Поліція закликає без необхідності не сідати за кермо авто, а у разі необхідності поїздки неухильно дотримуватися швидкісного режиму та безпечної дистанції.

У Європі через сильні снігопади та погіршення погоди протягом останнього тижня загинули 12 осіб, сотні потрапили у снігові пастки у альпійських горах.

Зараз ви читаєте новину «У двох областях обмежили рух транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі