пʼятниця, 16 листопада 2012 19:58

У Дніпродзержинську зек під час грабежу квартири зарізав двох людей

У Дніпродзержинську зек під час грабежу квартири зарізав двох людей
Сусід бабусі від ударів ножем у спину помер на місці, а жінку ще кілька днів намагались врятувати лікарі, проте безуспішно. Фото: 0412.in.ua

У Дніпродзержинську Дніпропетровської області розкрили жорстоке подвійне вбивство, повідомляє ТСН.

42-річний чоловік пограбував одну з міських квартир, забравши класичний костюм і ніж. Потім він вирішив розжитися вже грошима. Тоді вдяг костюм, взяв ніж і зайшов до одного з багатоквартирних будинків.

Двері однієї з квартир на першому поверсі були незачинені. Там мешкала самотня бабуся 1938 року народження. Нападник почав погрожувати ножем, вимагаючи у бабусі віддати всі гроші. І коли вона відмовилась, то отримала від грабіжник численні удари холодною зброєю. І в цю мить до квартири зайшов 42-річний сусід бабусі – він приніс їй продукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин заступився за жінку в маршрутці і отримав 3 удари ножем

Інші сусіди про нього кажуть, що він всім допомагав і був надзвичайно доброю людиною. Чоловік отримав кілька ударів ножем у спину. Сусід бабусі помер на місці, а жінку ще кілька днів намагались врятувати лікарі, проте безуспішно. Перед смертю вона по фотографії змогла упізнати вбивцю.

Після скоєного він втік до сусіднього району, переховувався у різних селах. Нарешті його затримали. Правоохоронці зазначають, що чоловік вбив з корисливих мотивів, маючи почуття безкарності і зухвалості. Сам затриманий пояснив, що переховувався, аби морально налаштуватись на "відсидку". А потім вирішив, що це на краще, бо "тут він ніхто, а там буде людиною".

Це буде його друге ув'язнення. У 90-х чоловік вже відсидів у Росії за вимагання і розбійний напад. За подвійне вбивство і кілька скоєних раніше грабежів йому світить 15 років тюрми або ж довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпродзержинську зек під час грабежу квартири зарізав двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі