пʼятниця, 13 березня 2020 22:57

У Чернівецькій області оголошують надзвичайний стан

У Чернівецькій області оголошують надзвичайний стан
Надзвичайний стан вводять з 14 березня. Фото: ТСН

У Чернівецькій області через коронавірус з 14 березня оголошують надзвичайний стан.

Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осадчук.

"Як відомо, ми маємо другий підтверджений випадок інфекції в нашій області... Це спонукає і дає підстави нам для того, щоб запровадити із завтрашнього дня (14 березня – ред.) надзвичайну ситуацію на території Чернівецької області.

Я хочу запросити вас просто поглянути на ситуацію, яка розгортається у європейських країнах. Ми можемо вчитися на чужих помилках, ми повинні застосовувати діючу нормативну базу в Україні і зробити всіх відповідальних кроків, щоб унеможливити поширення", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: Трамп оголосив надзвичайний стан в США

Як зазначається, в області закривають усі ринки, торгівельні центри, гіпермаркети тощо за винятком лише продуктових секторів. Обмежувальні заходи будуть діяти з 14 березня до 3 квітня.

Президент Володимир Зеленський запевнив українців, що влада діє на випередження поширенню коронавірусної інфекції на території держави. Про це він сказав у відеозверненні.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівецькій області оголошують надзвичайний стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі