вівторок, 26 квітня 2011 15:45

У центрі Донецька горів готель, який будували до Євро-2012
9

Фото: Фото: Остров

26 квітня близько 11.30 в Донецьку загорівся готель "Вікторія", який перебуває в процесі будівництва. Новий корпус готельного комплексу являє собою 23-поверховий монолітно-каркасний будинок, який розташовується поруч із уже існуючим корпусом 4-зіркового готелю "Вікторія".

Готель знаходиться в парковій зоні, за 100 м від нового стадіону "Донбас-Арена". Новий корпус "Вікторії" буде мати 5 зірок. Це один з головних готельних об'єктів, які зводятся в Донецьку спеціально до ЄВРО 2012.

"Я перебував усередині, на 1 поверсі. Вогню не було видно, але відразу ж почалося сильне задимлення, два хлопці встигли надихатися отруйним димом і втратили свідомість, але, наскільки я знаю, з ними все гаразд ", - розповів Gazeta.ua один з будівельників, який побажав залишитися невідомим.

90 робочих, які знаходилися на об'єкті, були евакуйовані протягом декількох хвилин.

Працівники МНС інформацію про постраждалих не підтверджують. Припускають, що загоряння почалося зовні, а не всередині будівлі.

"Загорівся утеплювач між плиткою і залізобетонною конструкцією, так званий вітробар'єр, - розповів Gazeta.ua Сергій Гринь, заст. начальника пожежної частини, що здійснювала гасіння. - Пожежа поширилася із зовнішнього боку будівлі - з 1 по 5 поверх. Нам вдалося впоратися із загорянням протягом 20 хвилин. Це особливий об'єкт і йому було приділено підвищену увагу. Тут було 6 автоцистерн. Усередині нічого не постраждало. Руйнувань і жертв немає ".

Щоб нічого не заважало пожежним, з 11.30 до 14.30 було перекрито рух по одній з найжвавіших донецьких магістралей - проспекту Миру, на якому розташований готель "Вікторія".

Зараз ви читаєте новину «У центрі Донецька горів готель, який будували до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі