середа, 27 квітня 2022 01:43

Троє полонених окупантів виявилися дуже балакучими - Вілкул 

Троє полонених окупантів виявилися дуже балакучими - Вілкул 
Вілкул розповів про ситуацію в напрямку Кривого Рогу. Фото: novynarnia.com

На Дніпропетровщині військові ЗСУ взяли в полон трьох російських окупантів.

"В одному з бойових зіткнень взято в полон троє військовослужбовців РФ, які виявилися дуже уважними і дуже балакучими. Ми маємо додаткову інформацію щодо противника", – розповів керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у Телеграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ в напрямку Кривого Рогу розбили склад боєприпасів і знищили 70 росіян

Він також повідомив, що ситуація у Дніпропетровській та сусідній з нею Херсонській областях залишається складною. Зокрема, 26 квітня російські окупанти обстріляли Новодмитрівку, Білу Криницю, Миколаївку, Малу Шестерню, Трудолюбівку, Осокорівку. Один мирний житель отримав поранення.

"Орки стріляють, зокрема, боєприпасами, які розкидають міни дистанційно. Тільки за останній тиждень у Криворізькому районі було знешкоджено 112 ворожих боєприпасів... Над Дніпропетровщиною наші військові збили ворожу ракету. Уламки впали в поле, ніхто не постраждав", – проінформував чиновник.

Російські окупанти почали інтенсивніше обстрілювати населені пункти Дніпропетровської області в напрямку Кривого Рогу. Ворог зробив спроби перейти в наступ, але під вогнем ЗСУ змушений був відступити.

Зараз ви читаєте новину «Троє полонених окупантів виявилися дуже балакучими - Вілкул ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі