пʼятниця, 03 квітня 2020 11:20

Троє задушили товариша подушкою й утекли

У Києві, в квартирі на вул. Ушинського, жінка виявила мертвим свого 51-річного квартиранта. Розповіла, що в неї винаймали квартиру двоє чоловіків. Однак інший вже не виходив на зв'язок та його речей в оселі немає.

З'ясувалося, що чоловіка під час конфлікту задушили подушкою троє товаришів і втекли, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  Двох із трьох підозрюваних поліцейські затримали. Ще одного - розшукують
Двох із трьох підозрюваних поліцейські затримали. Ще одного - розшукують

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка закатували до смерті за 30 грн

"Ми встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. У вчиненому чоловік зізнався та розповів, що він із потерпілим та друзями відпочивав. А згодом між ними виникла сварка. Коли вирішити суперечку словами не вдалося, він разом із приятелями схопив чоловіка та почав душити подушкою", - повідомив Євгеній Любченко із Солом'янського управління поліції.

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  У столичній квартирі троє задушили подушкою свого товариша і втекли
У столичній квартирі троє задушили подушкою свого товариша і втекли

Одного з фігурантів поліцейські затримали у столиці, другого - в Одесі, а третього розшукують. За скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

У Сіверську на Донеччині у власній квартирі знайшли мертвим 42-річного чоловіка. Смерть потерпілого настала внаслідок численних побоїв. Підозрюваного встановили. Ним виявився 28-річний знайомий потерпілого. Він підстеріг жертву у під'їзді, де побив. Потерпілий зміг дійти до квартири, де й помер.

Зараз ви читаєте новину «Троє задушили товариша подушкою й утекли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі