вівторок, 23 серпня 2016 12:41

Три автомобілі зіткнулися на мокрій дорозі
7

Фото: vk.com

Вчора о 17:00 поблизу Тернополя сталася аварія, в якій зіткнулися 3 автомобілі, та, за словами свідків, загинув водій одного з авто.

Про це для Gazeta.ua повідомили свідки трагічного ДТП.

"Ішов дощ. На мокрій дорозі зіткнулися Volkswagen LT , Mercedes Sprinter та червоний ВАЗ. У перших двох машин зім`яті капоти, ВАЗ перекинувся після удару. Машину викинуло на зустрічну смугу. 26-річний водій машини помер у реанімації. Він був родом із Луцька", - говорить 25-річний Пилип, очевидець аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксист врізався в трансформатор: загинула непристебнута пасажирка

"Водія ВАЗу затиснуло. Рятувальники діставали його за допомогою спецобладнання. Одночасно провели заходи, спрямовані на попередження займання пролитого пального на проїжджій частині дороги", - говориться у повідомленні прес-служби ДСНС Тернопільщини.

"Аварія сталася біля каплички. Десяток років тому на місці, де стоїть капличка, водій збив двох пішоходів - батька та сина. Чоловік загинув. Його дружина поставила там капличку на пам`ять про свого коханого", - розказує 25-річна Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Три автомобілі зіткнулися на мокрій дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі