четвер, 24 червня 2021 16:32

Трьох братів на надувному матраці виловили з моря

У Кирилівці Запорізької області братів віком 7, 9 і 14 років вітром віднесло в море на надувному матраці. Повідомлення про інцидент надійшло в поліцію 24 червня о 8:30.

Хлопців виловили за 500 м від берега, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: npu.gov.ua
  У Кирилівці поліцейські врятували трьох братів, яких на матраці віднесло у відкрите море
У Кирилівці поліцейські врятували трьох братів, яких на матраці віднесло у відкрите море

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталася біда з 15-річними, які плавали на катамарані

"Не гаючи часу, правоохоронці миттєво прибули на місце виклику і наздогнали на катері матрац, коли він вже перебував на відстані майже 500 метрів від берега. Поліцейські врятували маленьких відпочивальників з водної пастки й доправили на берег неушкодженими", - розповіли поліцейські.

Щоб надалі унеможливити такі випадки, провели з батьками профілактичну бесіду та наголосили на необхідності роз'яснювати дітям правила поведінки на воді.

У Київському морі поблизу села Лебедівка на Київщині знайшли тіло 36-річного чоловіка, який загинув разом із доньками. Трагедія сталася 20 червня. Родина з доньками 4 і 11 років плавала на матрацах, їх віднесло від берега. Вони перекинулися. Матір і молодшу дівчинку витягли свідки. Дитині робили штучне дихання, але вона померла дорогою до лікарні. Тіло другої дівчинки знайшли через дві доби за понад 10 км від місця зникнення, поблизу села Козаровичі. Пошуки чоловіка тривали до сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Трьох братів на надувному матраці виловили з моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі