пʼятниця, 26 серпня 2022 10:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Трагічна статистика: РФ продовжує калічити українських дітей

Від рук російських окупантів загинули 377 дітей. Ще понад 733 отримали поранення.

Такими є дані ювенальних прокурорів станом на ранок 25 серпня. Цифри не остаточні, оскільки триває робота з їхнього встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях. Це зазначили в Офісі генерального прокурора в Telegram.

"Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 388, Харківській – 202, Київській – 116, Чернігівській – 68, Миколаївській – 67, Луганській – 61, Херсонській – 55, Запорізькій – 42", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі окупанти погрожують батькам – вимагають відправляти дітей до школи

25 серпня внаслідок обстрілу терористами Оріхова Запорізької області загинув 17-річний підліток.

Через бомбардування та обстріли російськими загарбниками пошкоджено 2328 закладів освіти. З них 289 зруйновано повністю.

Автор: t.me/pgo_gov_ua
  Від рук російських окупантів загинули 377 дітей
Від рук російських окупантів загинули 377 дітей

Внаслідок ракетної атаки російських окупантів на селище Чаплине Дніпропетровської області попередньо загинуло 25 людей. Серед них діти 11 та 6 років. У соцмережах з`явилось чутливе відео, як батько оплакує свого 11-річного сина, який загинув внаслідок обстрілу.

Зараз ви читаєте новину «Трагічна статистика: РФ продовжує калічити українських дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі