четвер, 30 травня 2019 15:53

Торкався геніталій: чоловік розбещував сина співмешканки

Торкався геніталій: чоловік розбещував сина співмешканки
Чоловік знущався над сином співмешканки. Фото: facebook.com

29 травня до поліції звернулася 46-річна киянка, яка повідомила, що її колишній 30-річний співмешканець знущався з 6-річного сина.

Чоловік проникав пальцями рук до анального отвору та торкався руками статевих органів дитини. Про це повідомляє перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали батьків, які вбили свою доньку

"Покидьок затриманий, дає зізнавальні свідчення, але що буде з дитиною? Де була ця мати, яка бачила синці на ручках дитини? Встановити та затримати цього покидька вдалося тільки після того, як до дитячого садочка за дитиною прийшов рідний батько й персонал садочка привернув його увагу на ці синці. Але… затриманий покидьок вийде на волю, знов найде собі коханку з маленькою дитиною, й знову буде зґвалтоване життя. Ми вже другий рік кажемо про прийняття законопроекту #6607, ми кажемо про хімічну кастрацію, кажемо про реєстр цих покидьків, але досі стоїмо на місці, а покидьки продовжують гвалтувати наших дітей", - йдеться у повідомленні.

У центрі Києва дівчата влаштували масову бійку. Деякі з працівників Національної поліції байдуже спостерігали за тим, що відбувається. На кадрах видно, як кілька дівчат хапають жертву за волосся і починають тягати усім майданчиком.

Зараз ви читаєте новину «Торкався геніталій: чоловік розбещував сина співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі