четвер, 10 січня 2019 17:34

"То все фотошоп" - няня, яку звинувачують у побитті малюка, відкидає звинувачення

Скандал із побиттям нянею 13-місячної дитини в Одесі викликав у суспільстві резонанс.

Екс-няня 56-річна Інга Галушка стверджує, що на неї зводять наклеп, повідомляє Обозреватель.

"Я просто у шоці. За увесь час, що працювала з дітьми, я пальцем нікого з них не чіпала! Мама того малюка говорить, що я кулаком вдарила дитину, вона може це довести? Насправді у дитини немає жодних трав, то все фотошоп. Та й напередодні дитина неодноразово сама падала" – сказала жінка.

Автор: Facebook
  56-річна екс-няня родини Інга Галушка
56-річна екс-няня родини Інга Галушка

Причиною пліток Інга називає небажання матері малюка оплатити їй роботу за 2 тижні.

"Жінка знайшла моє резюме через інтернет і сама зв'язалася зі мною. За один тиждень вона мені заплатила, за другий - ні. Я спиртного не вживала. Все літо я пропрацювала вихователем у дитячому таборі з хворими дітками з інтернату в селищі Приморське Ізмаїльського району. Діти знають, як я про них дбала, і можуть це підтвердити", – сказала жінка.

Керівництво дитячого табору підтвердило, що така особа в них працювала.

"У неї ніколи не було ознак агресії до дітей, та й діти на неї ніколи не скаржилися. Тому для мене є шоком те, що повідомили у соцмережах і в ЗМІ. Як фізрук Інга чітко виконувала свої функції, претензій до неї жодних не було. З приводу алкоголю... У нас за це одразу звільняють, і Інгу я ніколи за вживанням алкоголю не бачив", – розповіли в адміністрації табору.

Мати потерпілої дитини 28-річна Марія Литовченко розповіла, що того дня отримала від няні sms-повідомлення. Та написала, що в її матері стався інсульт і їй потрібно виїхати до Ізмаїлу.

"Потім вона протягом 2 годин не відповідала на дзвінки. Я взяла таксі й помчала додому. У кімнаті побачила 4-річного сина, який самотньо грався і пластикову пляшку з-під алкоголю. Інга спала на ліжку, а в неї на животі спав мій молодший син. Взяла його на руки й побачила, що все його обличчя і одяг у крові. Якби дитина просто вдарилася, людина б її перевдягнула, обробила рани", – розповіла Марія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річну дівчинку закатували мати зі співмешканцем

Автор: Facebook
  Фото 13-місячного малюка, яке опублікувала в соцмережі його мама Марія Литовченко
Фото 13-місячного малюка, яке опублікувала в соцмережі його мама Марія Литовченко

Жінка викликала "швидку" та поліцію. Няню вона закрила в кімнаті, щоб та не втекла.

"Інга ледь трималася на ногах. Почала матом у присутності дітей називати мене аферисткою, що я така-сяка. Грубо розмовляла з поліцейськими і ті навіть хотіли надіти на неї кайданки", – зазначила мама малюка. За її словами, няні вона заплатила за 2 тижні роботи. Всього – 300 євро.

"Одним вона каже, що я їй не платила, іншим, що я заплатила тільки за тиждень", – підсумувала жінка. Свідком подій, за словами Марії, була її мама, яка приїхала на місце десь за 10-15 хвилин, оскільки живе неподалік.

Судмедексперти виявили, що у дитини опухла ліва сторона обличчя, гематоми і рана на губі.

"Черепно-мозкової травми не було, але я так розумію, що у нього легкий струс – син дуже багато спить", – зазначила вона.

Правоохоронці зафіксували інцидент за попередньою статтею ч. 1 ст. 125 "Умисне легке тілесне ушкодження". Призначили експертизу, яка встановить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, а також обставини події.

Автор: Facebook
  Мама хлопчика Марія Литовченко
Мама хлопчика Марія Литовченко

У Краматорську мати посеред ночі вигнала з дому 6-річного сина. Хлопчик блукав нічним містом без верхнього одягу й зовсім замерз. Про це у Facebook повідомляє патрульна поліція України.

Випадковий перехожий помітив хлопчика й викликав на допомогу поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «"То все фотошоп" - няня, яку звинувачують у побитті малюка, відкидає звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі