середа, 15 липня 2015 09:38

Тимчук прогнозує ескалацію протистояння на Донбасі

Тимчук прогнозує ескалацію протистояння на Донбасі
Фото: wartime.org.ua

Ситуація у зоні проведення АТО загострюється зі стійкою тенденцією до подальшого погіршення й ескалації збройного протистояння.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук

"Інтенсивність і щільність обстрілів з боку російсько-терористичних військ наростають. Бойовики продовжують активно використовувати важке озброєння (120-мм міномети, 122-мм і 152-мм артилерію і бронетехніку) для обстрілів як позицій і опорних пунктів українських військ, так і населених пунктів, які знаходяться під їхнім контролем.

Відразу на декількох ділянках лінії розмежування сторін противник намагається вести розвідку бойових порядків українських військ, намагаючись проникнути силами ДРГ в їхній тактичний тил, в окремих випадках вступаючи в бойові зіткнення з бойовою охороною сил АТО силами дрібних піхотних груп (до посиленого взводу).

На кількох ділянках лінії розмежування сторін терористи намагаються розв'язати "снайперську війну", - відзначаються наполегливі дії відразу декількох снайперських груп бойовиків з метою захоплення і утримання на певних ділянках вогневої ініціативи", - написав Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Тимчук прогнозує ескалацію протистояння на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі