середа, 20 червня 2012 19:07

Тіло зниклого ірландського фана знайшли в польському місті Бидгощ

Тіло зниклого ірландського фана знайшли в польському місті Бидгощ
Тіло вболівальника знайшли в одному з річкових каналів Бидгоща. Фото: nakurort.kh.ua

Влада Польщі повідомила про виявлення тіла ірландського футбольного вболівальника в одному з річкових каналів міста Бидгощ на півночі країни.

Про це повідомив у середу, 20 червня, американський телеканал "Фокс ньюс".

Офіційні особи Польщі заявили, що при ньому були документи на ім'я 21-річного Джеймса Нолана, уродженця графства Уіклоу на сході Ірландії. Іноземець пропав без вісті в минулу неділю в Бидгощі, після чого поліція почала пошуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірландського вболівальника, який зник у Польщі, досі не можуть ніяк знайти

Нині польська влада чекає на прибуття в місто батька Дж. Нолана та інших родичів, які повинні пройти процедуру впізнання.

"Існує висока ймовірність того, що ми виявили тіло саме тієї людини, яку шукали", - заявив журналістам представник місцевої прокуратури Ян Беднарек.

Між тим, заступник генерального прокурора Бидгоща повідомив журналістам, що на тілі не було знайдено ознак насильницької смерті. Він додав, що пограбування, швидше за все, не було причиною смерті вболівальника, так як при ньому були виявлені $200 і кредитна картка.

Процедура розтину запланована на четвер.

Зараз ви читаєте новину «Тіло зниклого ірландського фана знайшли в польському місті Бидгощ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі