четвер, 22 січня 2015 15:40

Терористи провели полонених "кіборгів" вулицями Донецька

Автор: novostidnua
 

Бойовики вивели на вулиці Донецька захоплених у аеропорту поранених українських військових. "Кіборгів" привселюдно звинувачують у обстрілах міста і попаданні у зупинку громадського транспорту.

Про це повідомляє "Преса України".

"17 українських військовослужбовців, взятих у полон в аеропорту Донецька, ведуть під конвоєм по вулиці Куйбишева", - розповів один із очевидців.

Автор: ChristopherJM
 

Колону супроводжують російські журналісти та так званий голова ДНР Олександр Захарченко, який кількома годинами раніше пообіцяв привести полонених українських бійців на місце обстрілу тролейбуса.

"Я цих "кіборгів" сьогодні вижену на те місце, де загинули люди, і виведу на вулиці, щоб бачили, з ким ми воюємо. Я не міг, на жаль, всіх розстріляти. Вони пішим ходом сьогодні пройдуть від аеропорту до тієї зупинки і попросять вибачення", - сказав Захарченко.

Автор: ChristopherJM
 

Нагадаємо, у четвер зранку в Донецьку під вогонь потрапив тролейбус, внаслідок чого загинули щонайменше 7 мирних мешканців.

Зараз ви читаєте новину «Терористи провели полонених "кіборгів" вулицями Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі