пʼятниця, 27 березня 2015 09:33

Терористи підготували плацдарм для наступу на Станицю Луганську - Снєгирьов

Терористи підготували плацдарм для наступу на Станицю Луганську - Снєгирьов

Сили АТО фактично втратили контроль над річкою Сіверський Донець поблизу Станиці Луганської.

Про це заявив лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов, передає "112 Україна".

"Зараз поблизу Станиці Луганської формується дуже потужне угрупування бойовиків з наступом на ЗСУ. Можна відзначити, що, незважаючи на всі заяви спікерів АТО, ми втратили контроль над мостом, після того як дозволили бойовикам фактично захопити плацдарм і побудувати укріплений блокпост на нашій стороні.

Наші блокпости зараз знаходяться в безпосередній близькості від Станиці Луганської. Фактично на сьогодні ми не контролюємо річку Сіверський Донець, яка була природною перешкодою між збройними загонами бойовиків і ЗСУ.

На даний момент створені всі умови, штучно, для захоплення бойовиками плацдарму поблизу Станиці Луганської", - сказав він.

Також він підтвердив інформацію про скупчення бойовиків і техніки біля кордонів з РФ.

"Зараз є інформація про перехід двох колон важкої техніки з російської сторони в напрямку міста Краснодон. Подальший її шлях - це міста Луганськ, Щастя та Станиця Луганська", - додав Снєгирьов.

Нагадаємо, 16 березня бойовики, перейшовши на контрольований Україною берег Сіверського Дінця, спробували побудувати тут свій блокпост, а 19 березня підірвали міст.

Зараз ви читаєте новину «Терористи підготували плацдарм для наступу на Станицю Луганську - Снєгирьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі