понеділок, 07 липня 2014 13:56

Спецтема: Війна на Донбасі

Терористи "ДНР" відібрали у Харцизького заводу 10 автівок

Терористи "ДНР" відібрали у Харцизького заводу 10 автівок
Фото: google.com.ua

Харцизький трубний завод (ХТЗ, Донецька обл.), виробник нафтогазових труб великого діаметру (ТВД) з антикорозійним покриттям (АКП), що входить у групу "Метінвест", спростовує інформацію ЗМІ про захоплення підприємства озброєними особами і заявляє про збереження виробничого процесу.

"У низці інтернет-видань продовжує поширюватися недостовірна інформація щодо захоплення озброєними людьми Харцизького трубного заводу групи "Метінвест". Адміністрація і профспілковий комітет ХТЗ заявляють, що підприємство працює в штатному режимі", - повідомляється в прес-релізі групи в понеділок.

При цьому уточнюється, що в неділю ввечері на центральну прохідну підприємства прибули озброєні представники самопроголошеної ДНР.

"Посилаючись на наказ свого командування, вони забрали 10 заводських автомобілів, після чого покинули територію трубного заводу. До теперішнього часу всі технологічні процеси ХТЗ виконуються в рамках встановлених графіків. Інфраструктура та допоміжні служби здійснюють діяльність у звичайному режимі", - констатує прес-служба.

ХТЗ - провідний український виробник нафтогазових ТВД. Виробляє прямошовні зварні труби великого діаметру (від 478 мм до 1420 мм для магістральних газо - і нафтопроводів. Його потужності дозволяють виробляти 1,6 млн тонн труб в рік.

Зараз ви читаєте новину «Терористи "ДНР" відібрали у Харцизького заводу 10 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі