субота, 08 серпня 2015 17:14

Тандіт розповів про можливе майбутнє затриманого російського майора Старкова

Тандіт розповів про можливе майбутнє затриманого російського майора Старкова
Фото: hromadske

Затриманого українськими прикордонниками на Донеччині російського майора Володимира Старкова можуть обміняти на українських полонених.

Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт відповідаючи на питання, чи можливий обмін Старкова на українських полонених, пише Громадське.

"Можливо. Однак повторю, що є лише одна людина, яка може ухвалити таке рішення і взяти на себе повну відповідальність. Це президент", - повідомив Тандіт.

"В нашій країні є гарант Конституції, який контролює процес звільнення. Зрозуміло, що грушники (затримані російські спецпризначенці Євгєній Єрофєєв та Алєксандр Алєксандров) – це люди, які йшли вбивати. Майор Старков – людина, яка займається забезпеченням зброєю. Він не вбивця. Він виконує накази, не вбиваючи людей. Це, звісно, має величезне значення", - додав радник голови СБУ.

Нагадаємо, 29 липня під час прес-конференції глава СБУ Василь Грицак та керівник Держприкордонслужби Віктор Назаренко розповіли, що Старкова затримали на пропускному пункті Березове, куди він приїхав на КамАЗі з позначкою "Оплоту".

Зараз ви читаєте новину «Тандіт розповів про можливе майбутнє затриманого російського майора Старкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі