четвер, 29 вересня 2016 11:08

Син перерізав горло матері

У селі Красносілка Комітернівського району Одеської області 43-річний син перерізав горло 68-річній матері. Тіло заховав у гаражі.

 

Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації Нацполіції області.

"До поліції зателефонував 20-річний мешканець с. Красносілка та повідомив про те, що в гаражі домоволодіння виявив тіло власної бабусі зі слідами насильницької смерті. Оперативники, які виїхали на місце, виявили потерпілу зі слідами ножових поранень в області шиї. Поліцейські відразу встановили причетність до вчинення вказаного правопорушення її 43-річного сина", - розповіли правоохоронці.

Чоловік пояснив, що напередодні ввечері через взаємне непорозуміння щодо ведення домогосподарства, між ним та матір'ю виникла сварка та бійка.Тоді син вхопив ножа та вдарив матір двічі у шию. Від травм вона померла на місці.

 

За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Убивці загрожує до 15 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток застрелив батька і поранив трьох людей

Нагадаємо, підозрюваного у вбивстві поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова вивезли із обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Він лікуватиметься у хірургічному відділенні лікарні ізолятора.

Зараз ви читаєте новину «Син перерізав горло матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі