середа, 25 квітня 2012 11:07

Суддя "васильківських терористів" переховується?

Суддя "васильківських терористів" переховується?
"Патріот України" заявив, що суддя "васильківських терористів" переховується. Фото: gazeta.ua

В організації "Патріот України" заявили, що суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Юрій Бурбела, який веде судовий процес над "васильківськими терористами", "банально переховується від громадськості та захисників підсудних, не бажаючи їм надавати дозвіл на побачення з підзахисними в Лук'янівському СІЗО".

На думку патріотівців, таким чином Бурбела своїми діями "завдає психологічних та фізичних катувань" підсудним Ігорю Мосійчуку, Сергію Бевзу та Володимиру Шпарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд "васильківських терористів" атакували вандали

"Декілька останніх засідань, коли допитувалися основні свідки обвинувачення "Ярмоленко", Крикунов, Бойко, суддя Бурбела зумисно призначав судові засідання на 16-ту годину, а розпочинав їх о 17-й годині. Унаслідок цього підсудні залишалися без сніданку, обіду та вечері, очікуючи на конвоювання з 7-ої до 15-ої години в тюремних боксах, де замість повітря дихати можна лише тютюновим димом, адже в них одночасно перебуває по 250-300 ув'язнених", - відзначили активісти.

Крім того, вони додали, що суддя Бурбела, "свідомо переховуючись від захисників підсудних, позбавляє їх повноцінного права на захист".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Васильківські терористи" вимагають від суду українського перекладача

Нагадаємо, на попередньому судовому засіданні захисники Мосійчука, Бевза та Шпари подали клопотання про взяття підсудних на поруки 20-ма народними депутатами України з бажаним результатом зміни запобіжного заходу з утримання під вартою на поруки і клопотання про відвід судді Києво-Святошинського суду Юрія Бурбели.

Зараз ви читаєте новину «Суддя "васильківських терористів" переховується?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі