четвер, 04 серпня 2016 18:35

Суд відхилив апеляцію Войцеховського

Суд відхилив апеляцію Войцеховського
Фото: obozrevatel.com

Апеляційний суд Києва відхилив апеляцію забудовника Анатолія Войцеховського і залишив в силі запобіжний захід у вигляді застави 14 млн гривень.

Про це пише Цензор.НЕТ.

"Сьогодні Апеляційний суд залишив в силі рішення суду першої інстанції. Апеляції відхилені", - сказав адвокат Войцеховського Юліан Волошин.

При цьому адвокат підкреслив, що його клієнт не здавав прокуратурі закордонний паспорт і не зобов'язаний носити електронний браслет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перелома може вийти під заставу в 80 мільйонів гривень

Нагадаємо, 15 липня Нацполіція затримала київського забудовника Войцеховського. 16 липня Печерський суд Києва заарештував забудовника Анатолія Войцеховського на 2 місяці з запорукою 14 млн грн. За даними Нацполіціі, в 2004-2013 роках Анатолій Войцеховський придбав частки в статутних капіталах 12 підприємств. Після цього самовільно захопив земельні ділянки під будівництво 40 об'єктів. Деякі з них введені в експлуатацію на підставі підроблених рішень судів.

Зараз ви читаєте новину «Суд відхилив апеляцію Войцеховського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі