середа, 04 квітня 2018 14:57

Суд Одеси відібрав права у Вікторії Бекхем

Суд Одеси відібрав права у Вікторії Бекхем
Приморський райсуд Одеси визнав жінку винною в порушенні п.2.9 Правил дорожнього руху України

В апеляційному суді одеситку 24-річну Вікторію Бекхем повторно визнали винною у вчиненому правопорушенні.

У нетверезому стані жінка вночі керувала автомобілем марки BMW, повідомляє прес-служба апеляційного суду Одесской области.

Приморський райсуд Одеси визнав її винною у порушенні правил дорожнього руху України, призначивши покарання - 10,2 тис. грн штрафу в дохід держави з позбавленням права керування транспортними засобами на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбрання Вікторії Бекхем викликало насмішки

"В апеляційній скарзі захисник правопорушника поставив питання про скасування постанови суду та звільнення Бекхем В.С. від адміністративної відповідальності в зв'язку з порушеннями співробітниками поліції при складанні протоколу щодо Бекхем В.С. інструкції про порядок виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакці", - відзначили в прес-службі.

Однак, апеляційний суд визнав скаргу необґрунтованою та залишив постанову суду першої інстанції без змін.

Вікторія Бекхем вдягнулась у стильний, але провокативний одяг. Зірку бачили, коли вона йшла вулицею з La Reserve hotel у Парижі. Вікторія вбралась у спідницю з власної колекції, чоботи та прозору кофту, під якою не було бюстгальтера. У схожому образі зірку бачили нещодавно у Іспанії під час вечері видання Vogue Spain.

Зараз ви читаєте новину «Суд Одеси відібрав права у Вікторії Бекхем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі