понеділок, 05 серпня 2019 14:15

Столичний таксист посадив пасажира на ланцюг
3

У Києві затримали таксиста, який утримував на ланцюгу свого   пасажира через борг за поїздку
Фото: kv.npu.gov.ua
У Києві затримали таксиста, який утримував на ланцюгу свого   пасажира через борг за поїздку
У Києві затримали таксиста, який утримував на ланцюгу свого   пасажира через борг за поїздку

У Києві затримали таксиста, який утримував на ланцюгу пасажира через борг за поїздку у розмірі 7 тис. грн. Свого бранця залишив у підвалі власного гаража в селі Софіївська Борщагівка.

Потерпілий знайшов у приміщенні інструменти, завдяки чому йому вдалося самостійно звільнитися. У неволі він провів 7 год., повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий із ножем напав на таксиста

"38-річний житель Сум повідомив, що його утримували у підвалі. Встановлено, що заявник зробив замовлення до служби таксі, щоб доїхати до міста Суми. Не доїхавши до місця призначення, таксист попросив розрахуватися за поїздку. Однак пасажир повідомив, що на рахунку немає грошей. Водій пішов назустріч і відвіз до найближчого відділення банку. Але з'ясувалося, що чоловік має борг у фінансовій установі, тому в позиці йому відмовили. Дізнавшись про це, вони вирішили повертатися до Києва. У столиці також не вдалося роздобути гроші. Тоді водій і прикував свого пасажира", - розповіли у поліції.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу водієві. Йому загрожує до 5 років за ґратами.

У Києві затримали двох осіб, які грабували людей, використовуючи сильнодіючі препарати. Зловмисники пересувалися містом на автомобілі з логотипом таксі та підшукували у громадських місцях, біля нічних розважальних закладів і ресторанів п'яних людей.

Зараз ви читаєте новину «Столичний таксист посадив пасажира на ланцюг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі