пʼятниця, 02 грудня 2022 13:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Стінг назвав "найважливішу битву цієї війни"

Стінг назвав "найважливішу битву цієї війни"
Британський музикант Стінг просить своїх прихильників допомагати Україні. Фото: wikimedia.org

Британський рок-музикант та композитор Стінг просить своїх прихильників допомагати Україні впоратись із важкою зимою.

Виконавець переконаний, що подолання енергетичного колапсу для українців цієї зими – це "найважливіша битва у повномасштабній війні". Відповідне відеозвернення він опублікував в Instagram.

Співак нагадав, що російські війська продовжують атакувати українські енергетичні об'єкти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стінг більше не виступатиме для російських бізнесменів з оточення Путіна

"Це робить життя українських сімей нестерпним та важким. Доля мільйонів людей там зараз висить на волосині та залежить від вашої допомоги. Збереження тепла взимку стане найважливішою битвою цієї війни", ‒ сказав Стінг.

Музикант також розповів про свою благодійну ініціативу The Renew Democracy ("Відновити демократію"). Усі кошти, які вдасться зібрати за її допомогою, витратять на придбання їжі швидкого приготування та спальних мішків для українців.

"Кожен ваш долар має значення. Цього року зробіть подарунок тепла для українців", ‒ додав Стінг.

У серпні британський артист Стінг звернувся до українців. У День Незалежності музикант, який підтримує Україну в боротьбі з російськими загарбниками, записав відеопривітання. Опублікував відео в Instagram. "Я хотів би висловити свою солідарність з вами. Ви маєте право жити так, як хочете, і нікому не належите", – наголосив співак.

Стінг перервав виступ у Варшаві, аби підтримати Україну. 30 липня він проводив концерт у столиці Польщі. Знаменитість виголосив промову про демократію. Він наголосив, що українці повинні перемогти в бою з російськими загарбниками.

Зараз ви читаєте новину «Стінг назвав "найважливішу битву цієї війни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі