середа, 28 листопада 2012 09:53

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Справа Макар: Лариса Погосян впевнена, що судді піддалися загальному ажіотажу

Справа Макар: Лариса Погосян впевнена, що судді піддалися загальному ажіотажу
Жінка налаштована рішуче і все одно буде боротися далі. Фото: news.mail.ru

Лариса Погосян, мати засудженого у справі Оксани Макар Артема Погосяна, була шокована вироком, який суд виніс її синові:

"Вони навіть не взяли до уваги результати експертизи! Адже дані експертизи свідчать, що Артем ніякої участі у зґвалтуванні не брав! Як можна було виносити таке рішення? Судді піддалися загальному ажіотажу. Після оголошення вироку ми були буквально в стані шоку - бабуся 2 години ридала, просто кричала. Зараз я її хоч трохи заспокоїла", - розповіла жінка, пише "Новости-N".

Проте жінка налаштована рішуче і все одно буде боротися далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістів не пустили на судове засідання у справі Макар

"Будемо подавати апеляцію, потім, якщо буде потрібно, касаційну скаргу. Якщо не знайдемо справедливості в Україні, будемо звертатися в міжнародні інстанції. Я впевнена, що мій син не винен ні в зґвалтуванні, ні у вбивстві, і це можна довести при неупередженому розгляді справи", - вважає Погосян.

Як уже повідомлялося, 27 листопада колегія суддів Центрального районного суду міста Миколаєва оголосила вирок у справі Оксани Макар. Головний обвинувачений - Євген Краснощок засуджений до довічного ув'язнення. Максим Присяжнюк отримав 15 років позбавлення волі. Артему Погосяну дали 14 років.

Зараз ви читаєте новину «Справа Макар: Лариса Погосян впевнена, що судді піддалися загальному ажіотажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі