середа, 04 квітня 2007 11:34

Співачкам з групи "Віагра" заборонили займатися сексом

Після того, як через вагітность з групи "ВІА Гра" пішла Ольга Корягіна, продюсери Костянтин Меладзе й Дмитро Костюк вирішили для себе, що насамперед в контракті з новою солісткою введуть пункт про те, що їй забороняється вагітніти і виходити заміж протягом трьох (або п"яти) років.

Варто відзначити, що і раніше життя дівчат в колективі не можна було назвати вільним. На гастролях і виїзних збірних концертах їх тримали суворо під замком в готелі і заборонялися будь-які відносини з чоловіками.

"Нам в житті доводиться позбавляти себе багатьох речей, - визнала минулого року Вера Брежнева. - Через нескінченні переїзди і перельоти нам мало що вдається встигати... І найголовніше, у нас в колективі накладена заборона на секс. Єдине, чим можемо розслабитися, - це грузинським вином". Проте до формальної заборони, до того ж закріпленої в контракті, справа не доходила.

Тим часом, як стало відомо від обізнаних джерел, близьких до оточення групи, найближчим часом колектив покине найяскравіша учасниця - Вєра Брєжнєва. Дівчину вже давно не влаштовували суворі умови роботи, і у зв"язку з останніми змінами контракту Вєра ухвалила рішення піти з "ВІА Гри".

Всіх дівчат, які зараз приходять на кастінг в "ВІА Гру", попереджають про ці жорсткі заходи. Продюсери колективу щодня проглядають від 20 до 50 дівчат з України та Росії. Крім вокальних даних, вони повинні володіти і презентабельною зовнішністю. До речі, перевагу Костюк і Меладзе віддають українським панночкам. Проте відповідної кандидатури поки так і не знайшли, пише "Жизнь".
Зараз ви читаєте новину «Співачкам з групи "Віагра" заборонили займатися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі