субота, 12 вересня 2020 14:37

Спіймали диверсанта ФСБ, який готував вибухи та вбивства

Спіймали диверсанта ФСБ, який готував вибухи та вбивства
Агент готував вибух водозабору. Фото: СБУ

СБУ викрила агента ФСБ, який планував влаштовувати диверсії на території України

"Чоловік у травні 2020 року з власної ініціативи вийшов на представників ФСБ Росії та за їх завданням збирав і передавав спецслужбами країни-агресора детальну інформацію про один з військових об'єктів на території Одеської області. Також він пропонував свої послуги у вчиненні вбивств військовослужбовців-учасників ООС", - йдеться в повідомленні.

У вересні 2020 року агенту наказали здійснити диверсію на Горбаківсько-Гориньградського водозаборі. Це призвело б до тривалого припинення водопостачання близько 50% побутових і промислових споживачів м. Рівне та інших районів області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ наступатиме у морі та повітрі - в якому стані український флот

Зловмисника затримали відразу після закладання ним вибухового пристрою. Йому готується повідомлення про підозру за статтями "державна зрада" та "диверсія".

Служба безпеки України провела антитерористичні навчання в Одеській обл. Навчання пройшли на одному з військових об'єктів, повідомляє управління СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали диверсанта ФСБ, який готував вибухи та вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі