субота, 16 липня 2022 11:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Шойгу закомандував наростити дії окупантів по всіх напрямках – росЗМІ

Шойгу закомандував наростити дії окупантів по всіх напрямках – росЗМІ
Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу доручив нарощувати дії угруповань на всіх напрямках в Україні. Фото: Getty Images

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу проінспектував угруповання військ "Південь" і "Центр", які воюють проти України.

Він доручив нарощувати дії на всіх операційних напрямках. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на міноборони РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ не дали окупантам захопити дорогу між Лисичанськом і Бахмутом – Гайдай

Шойгу віддав наказ для нібито "виключення можливості для України завдавати масованих ракетних та артилерійських ударів по цивільній інфраструктурі та жителях населених пунктів Донбасу та інших регіонів".

Російські наступальні операції залишаються зменшеними за розмахом і масштабом. Бойові дії на захід від Лисичанська зосереджені на Сіверську та Бахмуті. І це незважаючи на те, що російські війська зайшли на околиці Сіверська на початку тижня. Українська оборона успішно відбивала російські атаки після того, як було залишено Лисичанськ, а лінію української оборони скорочено та випрямлено. Це дозволило зосередити силу та вогонь проти зменшення російських атак і сприяло зменшенню імпульсу Росії.

Зараз ви читаєте новину «Шойгу закомандував наростити дії окупантів по всіх напрямках – росЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі