пʼятниця, 01 липня 2016 13:58

Собака відкусила руку жінці та пошматувала двох поліцейських

У Києві собака бійцівської породи стафтерьер відкусила по лікоть праву руку своїй власниці - Вірі Гладирь. Трагедія трапилася, коли господиня вивела пса на прогулянку.

 

"О 06:25 патруль поліції прибув за адресою вул. Озерна, 30 на виклик. На 8-му поверсі кричала жінка і було чути гавкіт собаки. Коли відкрили двері - на поверсі побачили жінку всю в крові і собаку бійцівської породи - стафтерьер. Поліцейські спробували витягнути жінку в загальний коридор, але собака напала на співробітника поліції. Його напарник використовував газовий балончик але собака не реагувала, накинулася на другого поліцейського. Третій поліцейський, який прибув на підмогу, застрелив пса. Жінку спустили вниз, де вже чекала карета швидкої допомоги. Їй відірвало праву руку по лікоть, її ампутували у лікарні", - розповіли у "Києві оперативному".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертвою кілерів став директор стоматологічної клініки

Що спровокувало пса до агресії — не відомо.

 

"Господиня більш ніж адекватна і дуже відповідальна. І всі, хто її знає у шоці від того, що сталося. А справжня причина буде відома, коли Віра почне приходити до тями після пережитого. Зараз ніхто її навіть не запитає про це", - розповіла знайома потерпілої, Альона Громова.

Друзі кажуть, що Віра дуже любила свого стафтерьера Купера.

Зараз ви читаєте новину «Собака відкусила руку жінці та пошматувала двох поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі