четвер, 16 листопада 2017 18:13

Смертельна ДТП у Харкові: другий підозрюваний в аварії розплакався в суді

Смертельна ДТП у Харкові: другий підозрюваний в аварії розплакався в суді
Геннадія Дронова на розгляд апеляції не привезли із СІЗО, з ним організували скайп-зв'язок. Фото - Город Х

В Апеляційному суді Харківської області розглядають скаргу 2-го учасника смертельної ДТП на вул. Сумській Геннадія Дронова щодо обраного запобіжного заходу.

Дронова на засідання суду не привезли із СІЗО. З ним організували скайп-зв'язок, по якому він спостерігає за ходом засідання та відповідає на запитання суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: Геннадій Дронов прокоментував рішення суду

Коли Дронову надали слово, він розплакався і повідомив про погане самопочуття.

"Я не можу ні їсти, ні пити. Я кілька разів звертався за допомогою, тому що мені було погано. Але мені тільки приносили мокрий рушник і більше нічого. Зараз я себе дуже погано почуваю, і якщо це закінчиться смертю, прошу вибачення у своїх рідних", - сказав Дронов.

2-го підозрюваного у смертельній ДТП у Харкові 49-річного Геннадія Дронова взяли під варту на 42 дні без права на заставу 9 листопада. Після засідання суду повезли до ізолятора тимчасового тримання. А звідти — до Харківської установи виконання покарань №27, де перебуває водійка автомобіля Lexus Олена Зайцева.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП у Харкові: другий підозрюваний в аварії розплакався в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі