четвер, 04 березня 2021 11:53

Смерть породіллі з коронавірусом: що кажуть медики та чоловік покійної

Смерть породіллі з коронавірусом: що кажуть медики та чоловік покійної
На Закарпатті померла породілля 29-річна Інга Щербатих. Мала коронавірус. Фото: zakdialoh.com

29-річна породілля, яка померла в Ужгороді на Закарпатті, мала важку форму коронавірусу.

Жінка тиждень після кесаревого розтину була підключена до ШВЛ та не могла самостійно дихати. Про це у Facebook повідомила лікарка з Ужгорода Мирослава Павлівна. Медик спростувала інформацію про те, що жінка померла через кесарів розтин.

"Жінка померла від вкрай важкого перебігу пневмонії", - пояснила медик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка померла під час пологів. Її немовля - наступного дня: рідні винуватять медиків

Натомість чоловік покійної Сергій Щербатих у коментарі виданню zakdialoh.com розповів, що його дружину в Ужгородський пологовий будинок відправили з Іршавської районної лікарні ще 16 лютого. Саме в Ужгороді в жінки виявили інфікування Covid-19.

"З 16 до 22 лютого лікарі не надавали допомоги доти, доки стан не погіршився – сатурація впала до 32, і вона почала задихатись. Лише тоді взяли на кесарів розтин", – розповів чоловік покійної.

23 лютого жінці зробили кесарів розтин, проте через 7 діб, 1 березня, вона померла, будучи підключеною до апарату ШВЛ. Дитина народилась живою.

3 березня матір двох дітей поховали.

Раніше місцеві ЗМІ повідомили, що в Ужгороді на Закарпатті після кесаревого розтину померла 29-річна Інга Щербатих із села Довге. Мала коронавірус. Породілля не опритомніла після наркозу.

Зараз ви читаєте новину «Смерть породіллі з коронавірусом: що кажуть медики та чоловік покійної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі