четвер, 12 квітня 2012 11:50

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Слідство у справі Оксани Макар завершено

Слідство у справі Оксани Макар завершено
Троє молодиків зґвалтували і намагалися вбити Оксану Макар. Від отриманих травм дівчина померла у лікарні. Фото: job-sbu.org

Головне слідче управління МВС України завершило розслідування у справі Оксани Макар. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат і адвокат матері загиблої дівчини Микола Катеринчук.

За словами Катеринчука, про це стало відомо в середу, 11 квітня, пише Сегодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксану Макар поховали у весільній сукні

"Будемо стежити за тим, щоб суд прийняв рішення "гідне" цієї справи, щоб надалі подібних випадків в нашому суспільстві взагалі не траплялося. Підібрати слова досі важко ...", - написав Катеринчук.

Нагадаємо, в Миколаєві троє молодих хлопців зґвалтували і намагалися спалити живцем 19-річну Оксану Макар. Дівчина дивом вижила. Підозрюваних затримали, але потім двох відпустили. Однак ця історія отримала широкий резонанс в суспільстві, і молоді люди були арештовані. Оксана Макар змогла не тільки описати своїх мучителів, але й докладно розповісти про злочин. Тепер мучителі дівчини постануть перед судом, їм загрожує довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Слідство у справі Оксани Макар завершено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі